Algemene voorwaarden en contracten

Discussies met klanten over wat je met elkaar hebt afgesproken, daar heb jij helemaal geen zin in. Dit kost je onnodig tijd en negatieve energie. En geld, als je pech hebt. Hoe kun je dit dan voorkomen? Je hebt geen zin in ellenlange contracten waarin elk detail is vastgelegd. Of ingewikkelde, onleesbare algemene voorwaarden. Maar je wilt wel ‘iets’ regelen. Hoe doe je dat dan?

Onderwerpen:
1. Afspraken maken
In deze workshop leg ik uit welke afspraken je met klanten maakt en op welke manier je deze afspraken kan vastleggen.
2. Algemene voorwaarden
Ook nemen we de algemene voorwaarden onder de loep. Wat zet je hier dan in? En nog belangrijker: hoe gebruik je ze?

Na het volgen van deze workshop heb je het juridisch fundament van je onderneming gelegd en ben je zekerder als ondernemer.

“Ik zag door de bomen het bos niet meer. ”

Jaqueline van den Heuvel – www.madebyjaqueline.nl

Ik zag door de bomen het bos niet meer en ik vind het altijd fijn om in een keer iets goed aan te pakken. Tijdens de workshop werd mij duidelijk wat ik wel en niet moest doen, welke stappen ik moest ondernemen om mijn bedrijf AVG-proof te maken en hoe ik dat ook naar buiten kon communiceren.

De informele, losse, sfeer maakte de “saaie” stof heel dragelijk en de uitleg was zeer helder. Daarbij hou ik van interactief en dat was deze workshop zeker.

“Het geleerde werd meteen in praktijk gebracht.”

Linda Vriesen – www.marketing-fotografie.nl

Ik had totaal geen idee wat de AVG precies inhield voor mijn bedrijf en aangezien ik dit professioneel wilde aanpakken en goed geregeld wilde hebben besloot ik hiervoor bij Mariëlle aan te kloppen. Mariëlle gaf een duidelijke uitleg en er was volop gelegenheid om vragen te stellen. Wat ik ook heel erg prettig vond is dat we tijdens de workshop al aan de slag gingen met de privacyverklaring. Ik hoefde zelf na afloop nog maar een paar zaken te regelen en dat was het. Mariëlle is heel erg benaderbaar en geeft duidelijke uitleg. Top! 

“Ik voelde me niet dom.”

Esther Kooi – www.estherkooi.nl 

De workshop AVG heeft me ontzettend geholpen te begrijpen wat wel en niet mag. Daarnaast ben ik ook heel blij dat jullie dingen konden vertalen in Jip en Janneke taal. Zelfs de juridische teksten sluiten aan bij wat ik wil uitstralen. Ik begrijp ze zelf en mijn klanten dus ook.

Ik voelde me niet dom als ik wat vroeg 😉 Je wist precies hoe de vork in de steel zat en was oprecht geïnteresseerd in alle bedrijven van iedereen.

MEESTER LEIJSTRA
Adriaan Coenenstraat 13
2584RE Den Haag
KVK: 59732199

 

CONTACTGEGEVENS 
Mariëlle Leijstra
06 - 4565 9217
info@meesterleijstra.nl

Copyright 2019 Meester Leijstra | algemene voorwaarden | privacyverklaring | ontwerp door Jan & Sien