AVG

Waarschijnlijk heb je er al heel veel over gehoord, gezien en gelezen op tv, in de krant en vooral online: De AVG (voluit: Algemene Verordening Gegevensbescherming). En waarschijnlijk zie je door al die informatie door de bomen het bos niet meer. Hoe zou het zijn als je in een dag deel alle voor jou relevante onderwerpen op een rijtje hebt èn naar huis gaat met je eigen privacyverklaring? 

Dit gaan we doen:

1. Gevolgen voor je bedrijf 

Wat moet je nou als ondernemer met die AVG? Welke verplichtingen heb je? Heb je echt overal toestemming voor nodig? Welke risico’s loop je als je je zaakjes niet op orde hebt? Ik neem alle voor jou relevante onderwerpen van de AVG met je door en na afloop krijg je een uitgebreide checklist mee naar huis.

2. Privacyverklaring

Je gaat actief aan de slag met jouw eigen privacyverklaring die je direct kan inzetten voor je bedrijf. Je gebruikt hiervoor een format met een uitgebreide invulinstructie. Uiteraard ben ik er voor je als je vragen hebt.

Na het volgen van deze workshop ben je volledig bijgepraat over de nieuwe privacyregels. Jij weet aan het eind van deze ochtend aan welke eisen jij moet voldoen en hoe je in lijn met de AVG kunt (blijven) ondernemen.

“Ik zag door de bomen het bos niet meer. ”

Jaqueline van den Heuvel – www.madebyjaqueline.nl

Ik zag door de bomen het bos niet meer en ik vind het altijd fijn om in een keer iets goed aan te pakken. Tijdens de workshop werd mij duidelijk wat ik wel en niet moest doen, welke stappen ik moest ondernemen om mijn bedrijf AVG-proof te maken en hoe ik dat ook naar buiten kon communiceren.

De informele, losse, sfeer maakte de “saaie” stof heel dragelijk en de uitleg was zeer helder. Daarbij hou ik van interactief en dat was deze workshop zeker.

“Het geleerde werd meteen in praktijk gebracht.”

Linda Vriesen – www.marketing-fotografie.nl

Ik had totaal geen idee wat de AVG precies inhield voor mijn bedrijf en aangezien ik dit professioneel wilde aanpakken en goed geregeld wilde hebben besloot ik hiervoor bij Mariëlle aan te kloppen. Mariëlle gaf een duidelijke uitleg en er was volop gelegenheid om vragen te stellen. Wat ik ook heel erg prettig vond is dat we tijdens de workshop al aan de slag gingen met de privacyverklaring. Ik hoefde zelf na afloop nog maar een paar zaken te regelen en dat was het. Mariëlle is heel erg benaderbaar en geeft duidelijke uitleg. Top! 

“Ik voelde me niet dom.”

Esther Kooi – www.estherkooi.nl 

De workshop AVG heeft me ontzettend geholpen te begrijpen wat wel en niet mag. Daarnaast ben ik ook heel blij dat jullie dingen konden vertalen in Jip en Janneke taal. Zelfs de juridische teksten sluiten aan bij wat ik wil uitstralen. Ik begrijp ze zelf en mijn klanten dus ook.

Ik voelde me niet dom als ik wat vroeg 😉 Je wist precies hoe de vork in de steel zat en was oprecht geïnteresseerd in alle bedrijven van iedereen.

MEESTER LEIJSTRA
Adriaan Coenenstraat 13
2584RE Den Haag
KVK: 59732199

 

CONTACTGEGEVENS 
Mariëlle Leijstra
06 - 4565 9217
info@meesterleijstra.nl

Copyright 2019 Meester Leijstra | algemene voorwaarden | privacyverklaring | ontwerp door Jan & Sien