Workshops

“Begrijpelijke workshops voor ondernemers.”

In een paar uur tijd weer helemaal op de hoogte van dat ene juridische thema waar je nu eigenlijk te weinig over weet. Misschien twijfel je over je algemene voorwaarden, dat contract dat je bij elke opdracht laat tekenen of die AVG ‘waar je nog steeds iets mee moet’. Of je wil alvast vooruit kijken met je groeiende bedrijf, want je rolt ineens die fase in dat je nadenkt over uitbreiding met personeel.

Alle workshops van Meester Leijstra zijn ontwikkeld met een testpanel van ondernemers zoals jij. Daardoor sluiten ze goed aan bij jouw situatie.

 

  • Liever inhouse zo’n workshop regelen voor je eigen netwerk?
  • Of heb je behoefte aan 1-op-1 advies en maak je liever met mij persoonlijk een afspraak?

 

Uiteraard kan dat ook. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

AVG

Waarschijnlijk ben je er al mee doodgegooid op tv, in de krant en vooral online: De AVG (voluit: Algemene Verordening Gegevensbescherming). En waarschijnlijk zie je door al die informatie door de bomen het bos niet meer.

Na het volgen van deze workshop ben je volledig bijgepraat over de nieuwe privacyregels.

 

Algemene Voorwaarden & Contracten

Discussies met klanten over wat je met elkaar hebt afgesproken, daar heb jij helemaal geen zin in. Dit kost je onnodig tijd en negatieve energie. En geld, als je pech hebt. Hoe kun je dit voorkomen zonder ellenlange contracten?

 

Van ZZP’er naar BV

Je hebt 2 vragen als groeiende eenpitter: wanneer zet ik mijn bedrijf om naar een BV en wanneer neem ik personeel aan? Maar je hebt eigenlijk te weinig kennis over de juridische en financiële gevolgen om die knopen goed door te hakken. Je weet na deze workshop welke afwegingen voor jouw bedrijf belangrijk zijn om die grote besluiten te nemen.

 

MEESTER LEIJSTRA
Adriaan Coenenstraat 13
2584RE Den Haag
KVK: 59732199

 

CONTACTGEGEVENS 
Mariëlle Leijstra
06 - 4565 9217
info@meesterleijstra.nl

Copyright 2019 Meester Leijstra | algemene voorwaarden | privacyverklaring | ontwerp door Jan & Sien